KUNSTLIJN HAARLEM

KUNSTLIJN HAARLEM

November 1, 2014 - November 2, 2014
  • Het Hoofkantoor
  • Waarderweg 78
  • 2031 BP Haarlem

Het 10-jarig bestaan van Ateliercomplex Het Hoofdkantoor wordt gevierd met de TENTOONSTELLING Groene blaadjes in november. Werk van kunstenaars die dat jaar afgestudeerden aan verschillende kunstacademies is te zien in de expositieruimtes en een aantal open ateliers.

Het hoofdkantoor tijdens deze feestelijke aangelegenheid bol staan met werk van de vertrouwde kunstenaars in de OPEN ATELIERS en de gastexposanten.

Rijp en groen, in totaal 36 kunstenaars, laten zien dat de kunst nog steeds groeit, bloeit en boeit. U wordt van harte uitgenodigd om de tentoonstelling en de open ateliers te bezoeken.

OPEN ATELIERS: Marianne Bergsma – Jaap Binnenma – Lottie Buit – Yoshina Davelaar – Marianne Dijkstra – Els Heemskerk – Jules Kockelkoren – Joanne Luijmes – Jan Maliepaard – Els Moes – Erika Meershoek – Joke van der Peet – Carlos Porras Arroyo – Pijffers Brizzi – Lieneke de Redelijkheid – Marion Ruting – Ruth van Veenen – Peet Verrijn Stuart – Monaa van Vlijmen – Caroline Weber – Ruud Zweypfenning.

U wordt van harte uitgenodigd de TENTOONSTELLING en de OPEN ATELIERS te bezoeken. Meer dan 36 kunstenaars onder een dak.

Zondag 2 nov vanaf 16.30 uur feestborrel!

Pendelbusje door de Waarderpolder